Доколку сте еден од ноие парови кои ја сака природата или пак негувате минималистички стил, или можеби обете, имаме одличен предлог за избор на вашиот веренички или венчален прстен. Се работи за рачно изработени, уникатни прстени од благородни метали.


Рачно изработени и рачно гравирани претставуваат мотиви инспирирани од природата, како на пример дрвја или планини во минималистички стил. За дополнително персонализирање, слободно инспирација можете да најдете насекаде околу вас. На пример индустриски дизајн декориран со дискретен драг камен по ваш избор; варијанта на основа на злато, збогатена со сафир или опал.


Имајте на ум дека ќе мора да обрнете внимание кој златар ќе му ја добие обврската рачно да го изработи вашиот идеален прстен, доколку се одлучите тој да биде инспириран од некој од овие дизајни.Се разбира дека вереничкиот или венчалниот прстен е само еден дел од сложувалката која ќе ја комплетира совршената приказна за вашата свадба од соништата. Познато е дека деталите ја прават целината, па замислете минимализмот да биде ваша инспирација за комплетниот изглед на свадбената церемонија која ќе ја организирате на некоја несекојдневна локација.

 

Дозволете ни да ви помогнеме во изборот со најголемата понуда на необични и несекојдневни свадбени локации каде можете да го прославите почетокот на вашиот заеднички живот. Бидете уникатни во секој поглед.