Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Ореов Лад


Сместување

Спиење со појадок

Полупансион

Пансион

Деловен Настан

Кафе пауза

Кетеринг

Класично послужување

Опис на Настан

ИСПРАТИ БАРАЊЕ