Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

УСЛУГИ

Покрај термини и локации кои организираат деловни настани, Termin.mk по принципот "сè на едно место" како инфомрација Ви ги нуди сите услуги поврзани со денот на Вашиот деловен настан: аудио и видео опрема, симултани преведувачи, кетеринг, кетеринг опрема, рент а кар и ПР агенции, фото студија, декорации итн. Буквално сè за деловен настан!

 

Но тоа не е сè! Со цел Вашиот корпоративен настан биде економичен, а сепак единствен, Termin.mk Ви нуди неверојатни попусти и промоции кај некои од компаниите! Дознајте како до попуст на секој профил поединечно...

10%

ABC Rent a Car Tours

10% попуст во една од најдобрите рент а кар...

КАКО ДО ПОПУСТ?
10%

Bottega Eventi

10% попуст на светлосни елементи идеални...

КАКО ДО ПОПУСТ?