Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

БЛОГ "Деловен Настан"

ТЕРМИНатор на годината 2019

20.2.2020 Тимот на Termin.mk

Екипо, денес Termin.mk полни 6 години, и не случајно го одбравме овој ТЕРМИН за објава на “TЕРМИНатор на годината 2019” - нашите познати кибернетски организими во форма на ресторани за свадби и други event локации, вистински календар click-killeр-и!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Termin.mk вработува!

23.12.2019 Тимот на Termin.mk

Тимот на Термин има потреба од Дигитал Маркетер! Ако ти сe допаѓа тоа што го работиме, редовно висиш на социјални медиуми и сакаш креативно да се изразуваш преку истите, оригинално си поигруваш со прости и сложени реченици, фотографии или било какви други умотворби, ти нудиме супер можност. Но претходно погледни дали сме горе доле на иста линија.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Termin.mk вработува!

07.5.2019 Тимот на Termin.mk

Тимот на Термин има потреба од Дигитал Маркетер! Ако ти сe допаѓа тоа што го работиме, редовно висиш на социјални медиуми и сакаш креативно да се изразуваш преку истите, оригинално си поигруваш со прости и сложени реченици, фотографии или било какви други умотворби, ти нудиме супер можност. Но претходно погледни дали сме горе доле на иста линија.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Termin.mk вработува!

18.1.2018 Тимот на Termin.mk

Термин вработува!

Еј, ти кажавме ли дека спремаме ре-дизајн на Termin со многу нови функционалности и цела нова област? Бројот на потенцијални соработници значително ни порасна, па така имаме потреба нов член во тимот за маркетинг и продажба.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ТЕРМИН ВРАБОТУВА

23.3.2016 Од управата

Ако си слушнал за нас и ти се допаѓа тоа што го работиме, редовно висиш на социјални медиуми и сакаш креативно да се изразуваш преку истите, оригинално си поигруваш со прости и сложени реченици, фотографии или било какви други умотворби, ти си само за кај нас. Но претходно види дали сме горе доле на иста линија. 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нови бизнис термини на Termin.mk

06.5.2015 Филип Стефановски

Ја започнавме нашата приказна на 20ти Ноември 2014 година со иновативен и единствен продукт, не само на македонскиот пазар, туку и пошироко во регионот, кој понуди бесплатна проверка на термини во свадбени локации, игротеки и спортски објекти. Од првиот ден ги слушавме Вашите потреби и потребите на нашите соработници, континуирано развивајќи го Termin.mk во кориснички ориентиран бренд кој ќе биде синоним во Република Македонија за проверка и најбрзо доаѓање до слободни термини за сите области кои функционираат на принципот резервација на термин...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
 Постари Објави Понови Објави 

Следете не