Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Скопје

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Hotel Garderoba WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала Сместувачки капацитет
По договор 24 (конфер.) 30 (легла)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 2 3090 755

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сенаменска / / / 24 / / / / 65 8x8x3.5
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Сенаменска / / / 24 /
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сенаменска / / / 65 8x8x3.5

Опрема

 

 

Мапа на локацијата

View Hotel Skopje in larger map