Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Театар

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Otvoren Prostor Saem Restoran Hotel Garderoba WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала Сместувачки капацитет
2000/6000 (час/дневно) 100 (театар) 21 (легла)

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Театар 35 35 35 35 35 100 80 80 100 14x8x2.7
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Театар 35 35 35 35 35
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Театар 100 80 80 100 14x8x2.7

Опрема

 

 

Мапа на локацијата

View Hotel Teatar in larger map