Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Cherry Orchard Wedding & Event Management

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Otvoren Prostor Restoran Garderoba WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала
По договор 600

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Cherry Orchard wedding & event management
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Cherry Orchard wedding & event management
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Cherry Orchard wedding & event management

Опрема

  • Професионално осветлување
  • Професионално озвучување 
  • Декорација 
  • Бина ( сцена)
  • Подиум за играње

Краток опис

Cherry Orchard нов концепт на забава со уникатен стил и прослава на најубавите мигови во зелено совршенство. 

 

Создадено за сите авантуристи, обожаватели на природата и концептот на отворено небо, Cherry Orchard нуди единствено искуство кое вреди да се доживее и остане запаметено за цел живот.

 

Идеално место за вашата свадба, забави, коктел настани, родендени, корпоративни прослави, тим билдинзи и дружења со вашите најблиски се само дел од случувањата кои може да ги креирате во Cherry Orchard.

 

Во зелена градина на простор од 2000м2, со свадбен и ресторански дел, за дневни и вечерни настани, ова место нуди уникатен дизајн со софистициран стил и креативност за секоја приказна која се создава. 

 

Нудиме целосна организацијa со креативни и модерни концепти за моментите кои со себе ги носат најубавите емоции и искуства.

 

  • Професионално осветлување
  • Професионално озвучување 
  • Декорација 
  • Бина ( сцена)
  • Подиум за играње

 

Cherry Orchard се наоѓа во населба Волково во склоп на познатиот коњички клуб Стара Круша, на само 10 километри од центарот на Скопје. 

 

За сите кои сакаат нешто невообичаено, модерно и светски, Cherry Orchard е вистинскиот избор!

Мапа на локацијата