Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

City Hall Center

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Saem Garderoba WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала
15375 (дневно) 300 (театар)

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Студио 120 50 150 300 50 300 200 700 700 20x20x4
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Студио 120 50 150 300 50
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Студио 300 200 700 700 20x20x4

Опрема

  • Две кабини за симултан превод
  • Два плазма телевизори

 

  • Микрофони (1 бежичен + 1 статичен)
  • Видео конференции

 

 

  • Озвучување
  • Флипчарт
  • Бина
  • Проектор
  • Осветлување (основно + алтернативно)

Краток опис

City hall е лоциран во центарот на градот на местото на поранешниот клуб Хард Рок – МКЦ. Објектот е комплетно променет во чист амбиент, климатизиран, опремен со модерен инвентар, квалитетен звук, како и современа сервисна технологија. Капацитетот на City hall центарот е ±500 гости во околу 700 м², поделен во 3 таканаречени соби: бар, фоаје и студио. Целиот објект е на високо приземје, и сега има дневна светлина.

 

Во City hall може да се организираат корпоративни настани како конференции, телеконференции, состаноци, обуки, промоции, презентaции, коктели, приеми итн; или приватни настани како родендени, свадби, годишници, матури, или што и да посакате да прославите; или, пак, културни настани како изложби, концерти, промоции или било која креативна и забавна програма која може да ја посакате.

Мапа на локацијата

View City Hall Center in larger map