Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Белведере

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Hotel Garderoba WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала Сместувачки капацитет
По договор 100 (театар) 195 (легла)

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сала 1 25 25 50 30 30 70 / 50 / /
Сала 2 / 50 80 / / 100 / 100 / /
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Сала 1 25 25 50 30 30
Сала 2 / 50 80 / /
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сала 1 70 / 50 / /
Сала 2 100 / 100 / /

Опрема

  • Проектор
  • Платно

 

Краток опис

Сместен во боровата шума во населбата Св. Стефан, на 4км од Охрид и 100 метри од езерското крајбрежје, Хотел Белведере е бренд што нуди широк спектар на услуги и комфорт, уживајќи во прекрасните погледи на Охридското езеро.

 

Со перфектниот баланс помеѓу класичната елеганција и модерното уредување, 4 ѕвездениот хотел Белведере нуди 89 ново декорирани соби, две семинарски сали, еден модерен хотелски и два традиционални ресторани во центарот на градот Охрид, пијано лоби бар, антикварница, сопствен паркинг.

 

Хотел Белведере нуди капацитети и услуги со цел да ги поддржи сите збиднувања и специјални прослави, како свадби, родендени, состаноци, семинари, конференции.

 

Нашиот  персонал обезбедува професионални услуги во согласност со Вашите барања.

 

Салите за состаноци нудат простор за мали и големи групи со современа технологија, како би ги задоволиле Вашите аудио и видео потреби.

 

Кафе паузите се дел од семинарите и другите настани и можат да бидат послужени во фоајето од хотелот или надворешната тераса од нашиот ресторан.

Мапа на локацијата

View Hotel Belvedere in larger map