Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Долче Интернационал

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Hotel WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала Сместувачки капацитет
1230/4305 (2 часа/ден) 16 (конфер.) 40 (легла)

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Бизнис центар / / / 16 / / / / 35 /
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Бизнис центар / / / 16 /
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Бизнис центар / / / 35 /

Опрема

  • LCD  телевизор  (VGA/HDMI конекција)

 

  • Останата техничка опрема (по барање)

 

  • Флип чарт

 

Краток опис

Конференциската сала е во склоп на Хотел Долче Интернационал, ултра модерен хотел во центарот на Скопје. Во радиус од 1 км се наоѓаат градскиот парк, зоолошката градина и Универзална сала. Хотелот располага со 20 пространи и комфорни соби, соби со king или queen-size bed, купатила со туш кабини или џакузи во зависност од типот на собата, лоби, бар, фитнес сала, паркинг, конференциска сала итн. Пријатниот амбиент и комфорт, како и услугите што ги нуди хотелот (транспорт до било која локација, организирање на градски тури, масажи, бизнис состаноци и други услуги по желба на нашите гости) го прави Долче реномиран хотел со 4 звези. Рецепцијата работи 24 часа, а нашиот персонал секогаш ви стои на располагање.

Преземачки материјали

Мапа на локацијата

View Hotel Dolce International in larger map