Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел и Ловечка Куќа Камник

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Konferenciska Sala Otvoren Prostor Restoran Garderoba WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала Сместувачки капацитет
По договор 60 (театар) 29 (легла)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 2 2 523 522

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Конференциска сала 40 30 40 60 20 60 / / 150 /
ВИП Сала 25 / 20 40 20 40 / / 90 /
Вински Клуб 30 20 30 60 20 60 / / 150 /
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Конференциска сала 40 30 40 60 20
ВИП Сала 25 / 20 40 20
Вински Клуб 30 20 30 60 20
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Конференциска сала 60 / / 150 /
ВИП Сала 40 / / 90 /
Вински Клуб 60 / / 150 /

Опрема

 

 

 

 

Мапа на локацијата

View Hotel & Lodge House Kamnik in larger map