Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Билјард Снукер Клуб Гран

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt
Место Спорт Цена
Билјард 1 Билјард 240
Билјард 2 Билјард 240
Билјард 3 Билјард 240
biljard_snuker_klub_gran
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 2 3177 317
  • Телефон:

    +389 216 517

Краток опис

Идејата за Гран Клуб беше за прв пат неврзано спомната уште пред 9 години, за во 2006 година да започне полека да се преточува во конкретен проект и реализација, а денес да претставува уникатно урбано спортско културно катче за билјард дисциплините и добрата забава. Гранклуб започна со работа на 01.04.2010 година, како еден од многуте составни делови, подружница на друштвото Гранекспорт ДОО - Скопје. Од 31 Август 2013 Гранклуб ја прошири својата услуга со отварањето на Pizza Lounge Bar. Добредојдени сте да го вкусите менито од салати, вкусни пици и палачинки. Гран Клуб располага со простор од 250м2 со капацитет од 4 билјард маси со големина 9ft и една 12ft снукер маса од реномираниот производител DYNAMIC со соодветна опрема, адаптирани за исполнување на сите услови за добра забава, како и професионално натпреварување. DYNAMIC во последните неколку децении претставува стандард во сите меѓународни натпреварувања. Почитувани гости, Гран Клуб Ве поканува на жива свирка секој петок со почеток во 21:30 часот. Повелете... Во однос на резервацијата на термини, во клубот има можност да се резервира и термин во времетраење од час и половина, но тоа треба да го направите по телефон.

Мапа на Спортски Објект

View Billiard Snooker Club Gran in larger map