Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

НАШИОТ ТИМ

Главни виновници за проектот Termin.mk се двајца близнаци, но само во хороскоп, кои несебично решија својот ентузијазам и енергија да го насочат кон менување на традиционалниот начин на пронаоѓање и резервација на термини. Генерациски различни, направивме спој на знаењето и искуството со ентузијазмот, енергичноста и желбата за проактивно и иновативно размислување и дејствување. .

Нашиот тим, составен од незнајни јунаци, не ретко може да се најде помеѓу Вас.. развеселени во некоја кафана, разиграни на некој подиум, гласни на некој спортски натпревар, присутни на одредена културна манифестација... и постојано на Termin.mk! Мотивирани, жедни за успех и работа, нашиот термин за Вас е 24/7 слободен.