Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Форца Баскет Центар

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt
Место Спорт Цена
Фудбал Фудбал 590
Одбојка Одбојка 1500
Кош 1 нова подлога Баскет 500
форца_баскет_центар
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 71 265 524
  • Телефон:

    +389 71 265 524

Мапа на Спортски Објект

View Forza Basket Center in larger map