Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СЦ Аеродром

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt
Место Спорт Цена
Фудбал Фудбал 1600
Пинг-Понг Пинг Понг 100
Билјард 1 Билјард 120/200
sportski_centar_aerodrom
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 75 44 20 44

Краток опис

Спортски центар Аеродром е нов комплекс во населбата Аеродром, во склоп на ОУ Блаже Конески. Спортскиот центар располага со еден фудбалски терен, како и Пинг-Понг и Билјард маси достапни за рекреација. Фудбалскиот терен е направен по стандардите на ФИФА со висококвалитетна трева и димензии 40X20. Покрај рекреативната намена на фудбалскиот терен, во рамките на СЦ Аеродром постои и Школа за деца на возраст од 6-13 години, кои се тренирани од страна на тренери со А лиценца и за кои постои можност да учествуваат во детската лига, која се одржува во самиот спортски центар. Пријавувањето за Школата за деца се врши преку телефоните за контакт. Спортскиот центар располага и со модерно и несекојдневно уреден кафе бар кој е направен за секој кој сака релаксирана атмосфера во спортски амбиент. Многу наскоро комплексот подготвува изненадување и за најмладите.

Мапа на Спортски Објект

View SC Aerodrom in larger map