Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СЦ Cool Здравје

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt
Место Спорт Цена
СЦ Cool Здравје Фудбал 1500
сц_кул_здравје
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 70 605 150

Краток опис

Спортскиот центар Cool Здравје овозможува изнајмување на теренот за рекреативно играње мал фудбал за сите љубители на спортот. Фудбалската школа Cool ве поканува на терен "Арена Cool Zdravje" во кој ви нуди идеални услови за тренинг на младите генерации. Во текот на изминатите 5 години се стекна со високо реноме во регионот и пошироко. Тренинзите ги одржуваат Рацо Цветановски, Љупчо Методиевски и Александар Цветковски. Во тек е лига која се спроведува секоја недела во која учествуваат фудбалски школи од територијата на Скопје.

Мапа на Спортски Објект

View SC Cool Zdravje in larger map