Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СЦ ФОРЦА

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt alt alt
Место Спорт Цена
Фудбал балон Фудбал 1000
Баскет 1 Баскет 700
Пинг-Понг 1 Пинг Понг 200
sportski_centar_forza
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 2 30 60 33
  • Телефон:

    +389 71 334 343

Краток опис

Спортскиот Центар Форца нуди повеќе видови објекти за спорт и рекреација. Во самиот комплекс се наоѓаат спортска сала, фудбалско игралиште на вештачка трева, игралиште за одбојка на песок, тениски терени итн. Достапни се следните спортови: фудбал, кошарка, пинг понг, одбојка и тенис. Салата може да се прилагоди според потребите на клиентите, за помали групи за фудбал од 6 до 10 лица, и за поголеми групи за фудбал од 12 до 14 лица. скратено игралиште 30м*20м - Игралиште за мал фудбал за рекреативно спортување, најчесто го користат аматерите, идеално за фудбал за 10 лица. големо игралиште 40м*20м - Официјални димензии за професионален футсал, идеално за тимовите за футсал и професионални фудбалери. Најчесто се користи за одржување на турнири во во футсал, или рекреативно спортување на повеќе од 12 лица. Термините се во времетрање (интервал) од 60 минути со почеток во 08:00 часот до 18:00 часот и потоа од 18:30 - 00:30 часот. За секој термин следува опрема, фудбалска топка Errea или Puma и маркери за распознавање на екипите, по барање на клиентите. Во рамките на СЦ Форца успешно функционираат и спортските школи за одбојка, фудбал и тенис.

Мапа на Спортски Објект

View SC FORZA in larger map