Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СЦ Климент Колески

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt
Место Спорт Цена
Фудбал Фудбал 1200
sportski_centar_kliment_koleski
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 78 665 667

Краток опис

Спортскиот центар Климент Колески се наоѓа во центарот на градот, во дворот на основното училиште Григор Прличев и во близина на гимназијата Климент Охридски. Спортскиот центар располага со фудбалско игралиште со високо квалитетна вештачка трева, направено по стандардите на FIFA и UEFA.

Мапа на Спортски Објект

View SC Kliment Koleski in larger map