Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СРЦ Карев

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

alt alt alt alt
Место Спорт Цена
Фудбал Фудбал 1400
срц_карев
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 72 225 058

Краток опис

СПОРТСКИОТ ЦЕНТАР НИКОЛА КАРЕВ е основан од ТAЈМ - АУТ КЛУБ, ул. Никола Русинска бр. 2. Во кругот на СПОРТСКИОТ ЦЕНТАР НИКОЛА КАРЕВ се наоѓаат фудбалско, кошаркарско, тениски и одбојкарско игралиште, кафе бар и детско игралиште. Фудбаското игралиште е направено по стандарди на UEFA и FIFA. Висококвалитетна вештачка трева, составен дел - соблекувални и туш кабини. Одбојкарското игралиште има можност за играње на одбојка, фудбал, спидминтон на песок и рекреативен аеробик, Insenity (со професионален инструктор), составен дел - соблекувални и туш кабини. Нудиме богата програма за организација на секаков вид на детски прослави (родендени, забави, вон наставни активности) со или без анимација. Детското игралиште исто така има висококвалитетна вештечка трева и располага со детски реквизити.

Мапа на Спортски Објект

View SRC Karev in larger map