Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

sweet_things_dekoracija

Слатки нешта

20%
Попуст

Преостанува

Слатки нешта


Краток опис:

Во последно време трендот на слатки маси "Candy bar" постојано се зголемува и кај нас. Ние ви нудиме се на едно место.

 

Изработка на слатка маса со комплетно сладок кетеринг. Путер колачиња рачно цртани во техника ројал ајсинг, мафини декорирани по ваша желба, поп кејк, крофни и многу други слатки нешта што би ја надополниле слатката маса за беспрекорен изглед. И секако ниту една прослава не поминува без нејзиното величество торта.

 

И тука е најпродаваниот производ букет од јадливи цвеќиња погоден за сите прослави. Сите слатки задоволства во нашата работилница се изработени од внимателно одбрани состојки. А за вкусот и изгледот проценете сами.

 

Попуст од 20% добивате на комплетна слатка маса.

 

 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

20%
Попуст

Преостанува