Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

foto_video_premium_production

Foto & Video Premium Production

15%
Попуст

Преостанува

Foto & Video Premium Production

Адреса
  • ул. 16та Македонска Бригада бр. 4/2 лок. 3
Работно време

пон-пет: 09:00 - 13:00 

пон-пет: 16:00 - 20:00


Краток опис:

Foto and Video Premium Production е продукција за фотографирање и снимање на свадбени свечености. Нашиот тим составен од професионалци со повеќе годишно искуство, во комбинација со добриот пристап и однос кон клиентите е клучот за успехот во нашата работа.

 

 

 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

15%
Попуст

Преостанува