Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

digital_foto_bimbo

Фото Бимбо Wedding Production

10
Попуст

Преостанува

Фото Бимбо Wedding Production

Адреса
  • ГТЦ лок. 290

Краток опис:

Фото Бимбо Wedding Production е фото студио со најдолга традиција на македонскиот пазар. 90-те години присуство се гаранција за квалитетот кој го поседуваме.

Специјализирани сме за фотографирање, снимање и продукција на свадбени прослави, но во можност сме да обезбедиме широка палета на фото и видео услуги. 

Поседуваме најсовремена и најсофистицирана опрема која секојдневно се обновува.

 

 

Се наоѓаме во Градскиот трговски центар во Скопје, со 3 различни локации, меѓу кои и show room каде може да погледнете широка палета на нашите производи.

Ве очекуваме!

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

10
Попуст

Преостанува

10
Попуст

Преостанува

10
Попуст

Преостанува

10
Попуст

Преостанува