Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

sliki_svadba_just

Just Smile – photography & cinematography

10
Попуст

Преостанува

Just Smile – photography & cinematography

Адреса
  • ул. Mетодија Шаторлов - Шарло бр.4 лок.4

Краток опис:

Планирате венчавка? Во потрага сте по млади и креативни фотографи, уникатни и со препознатлив стил? Тогаш сте на вистинското место. Стотици презадоволни клиенти, без ниту една критика, со голем број на препораки на социјалните мрежи, оценети со ”5 star”, тим составен од 20 луѓе соединети во еден бренд – Just smile studio.

 

Погледнете ги нашите фотографии и видеа и самите уверете се зошто сме единствени. 

 

Контактирајте не за 10% попуст на фотографија и видео за сезона 2020 

 

 

 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

10
Попуст

Преостанува