Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

plamenka_trajkovska_gudachki_kvartet

Пламенка Трајковска гудачки квартет

5
Попуст

Преостанува

Пламенка Трајковска гудачки квартет


Краток опис:

Пламенка Трајковска - мали камерни состави  - СВАДБЕНИ МУЗИЧКИ ПРОГРАМИ

 

Направете гламур и отменост на Вашата свадба и дочекајте ги Вашите гости со звуците на виенскиот валцер и свечен менует. Свадбената церемонија на венчавање  нека биде обоена со музичка изведба на гудачки ансамбл со композиции од ,,Бисерите на класичната музика”.

 

 

Овозможете си Вам и на Вашите гости вистинско уживање со музичката атракција ,,Апасионато” во стилот на Бонд квартет за време на вечерата или уживајте во звуците на виолината во романтичен стил.

 

Пламенка Трајковска - мали камерни состави е музичка организација која во својот состав има повеќе камерни изведувачни форми и тоа : гудачки квартет/трио, гудачки секстет, танго трио, дуо виолина и пијано/виолончело и соло виолина.

 

За свадбените церемонии малите камерни состави интерпретираат различни музички програми и тоа:

 

1. Програма „Бисери на класичната музика“ - се состои од интерпретација на најпопуларните композиции од класичниот репертоар ентертеимент музика, евергрини. Погледнете дел од програмата:

 

 

 

 

 

 

Програмата ,,Бисери на класичната музика” се изведува како гудачки секстет/квартет/трио или дуо.

 

2. Програма „Апасионато“ - музичко шоу  се состои од изведба на класични теми во модерен израз во стил на Бонд квартетот. Погледнете дел од програмата:

 

 

 

 

Програмата Апасионато се изведува како гудачки квартет/трио или гудачки секстет.

 

3. Поп програма - се состои од изведба на познати поп нумери со гудачки инструменти. Погледнете дел од програмата:

 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

5
Попуст

Преостанува