Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

bojan_velevski_stand_up

Бојан Велевски

МКД 9000
Редовна цена
33
Попуст
МКД 6030
Цена со попуст

Преостанува

Бојан Велевски

Работно време

Со закажување


Краток опис:

За тие што не го знаат ова е Бојан Велевски, за тие што го знаат.... Ова е Бојан Велевски.

 

Зад себе има богата филмска и телевизиска кариера, ама тоа за Вас не е важно... а, богами и за нас... Битно дечкото е одличен комичар!

 

Бојан е женет човек (запамти, ќе ти треба подоле во текстов) и има целовечерно One man show со наслов “JUST MARRIED”! 

 

Најдобрите 30 минути од тоа шоу е на понуда за Вашата свадба! 

 

Сакаш да знаеш што те чека во наредните 20 години, во само 20 минути?! Епа, ова е човекот што најпластично ќе ти го објасни на тебе (зете) и на гостите... Има искуство... женет е! Ти реков – запамти! Нели?

 

Мотото на настапот е “Дали сакаш да се жениш и зошто НЕ?!”

 

Да не се објаснуваме, ако правите модерна свадба, тогаш ова е за ВАС! Бидете различни и оригинални од сите ваши пријатели и роднини!

 

Термините за летото 19-то Господово ги снемува. Затоа лапај си попустче преку termin.mk!

 

КУМЕ... ти тука си? Изненади ги младиве... пиши мејл! 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

МКД 9000
Редовна цена
33
Попуст
МКД 6030
Цена со попуст

Преостанува

МКД 12000
Редовна цена
33
Попуст
МКД 8040
Цена со попуст

Преостанува

МКД 13500
Редовна цена
33
Попуст
МКД 9045
Цена со попуст

Преостанува