Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Ореов Лад

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Otvoren Prostor Restoran Garderoba WiFi Klimatizirano Parking Kreditna Karticka
Минимална цена по простор Максимален капацитет на сала
По договор 150 (театар)

Уредување на салите

Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сала 35 40 50 30 55 150 96 150 550 35x25x2.90
Тераса 25 60 48 30 42 65 120 600 413 12x90x2,60
Име на Салата
U-облик T-облик Училница Конфер Квадрат
Сала 35 40 50 30 55
Тераса 25 60 48 30 42
Име на Салата
Театар Банкет Коктел ВКУПНОm2 ШxДxВ
Сала 150 96 150 550 35x25x2.90
Тераса 65 120 600 413 12x90x2,60

Опрема

  • Озвучување
  • Бина (немонтажна)

 

  • Коњопои

 

Краток опис

Нашиот тим Ви стои на располагање, да ве поддржи и помогне при планирањето на вашите прослави и други настани. Во ресторан Ореов Лад може да се организираат корпоративни настани како конференции, состаноци, обуки, промоции, презентaции, коктели, приеми итн; или приватни настани како родендени, свадби, годишници, матури. 

Би сакале да ја нагласиме и нашата професионална кетеринг услуга со која вашите гости или деловни соработници може да ги угостите во вашиот дом или на вашето работно место.

Мапа на локацијата

View Restaurant Oreov Lad in larger map