Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

abc_rent_a_car

ABC Rent a Car Tours

МКД 4650
Редовна цена
10
Попуст
МКД 4185
Цена со попуст

Преостанува

ABC Rent a Car Tours

Адреса
  • ул. Моша Пијаде бр. 2, 1000 Скопје
Работно време
  • понеделник - петок: 08:00-16:00
  • сабота: 08:00-14:00

Краток опис:

ABC Rent a Car Tours е лоциран на ул. Моша Пијаде бр. 2, Хотел Холидеј Инн во Скопје, Република Македонија. ABC Rent a Car Tours е една од најдобрите рент а кар компании на македонскиот пазар.

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од игротеките на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

МКД 4650
Редовна цена
10
Попуст
МКД 4185
Цена со попуст

Преостанува

10
Попуст

Преостанува

10
Попуст

Преостанува