Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Habyland Jungle

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Habyland Jungle 80 350/360 (по дете)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 70 99 22 00

Краток опис

Habyland Jungle... каде што започнува авантурата.

 

Пространа внатрешна игротека за деца до 12 години, со одвоен простор за најмладите. Надворешен простор со лизгалиште и бергодром за деца до 15 години. Пријатен кафе бар во кој можете да сурфате на интернет, да читате весник, книга или да играте некоја од забавните игри. Мајки и татковци Habyland не е само место за играње на вашите деца, ќе ве поттикнуваме и вас да им се придружите и вие во играта и забавата.

 

Дозволете да ви организираме роденден за паметење! Родендените грижливо се организираат и се прилагодуваат на желбите на славеникот/славеничката во договор со родителите. Едукативни, креативни и пред се забавни работилници за деца во мали групи и активности од различни области за родителите.

 

Habyland просторот е креативен, пријатен, безбеден, климатизиран и чист.

Мапа на игротека

View Habyland Jungle in larger map