Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТИ

Покрај термини и игротеки, отсега Termin.mk по принципот "сè на едно место" како информација Ви нуди сè што е поврзано со денот на роденден или било која друга прослава на Вашето дете. Од анимации, декорации, слаткарници, до бутици за детска облека, играчки итн. Буквално сè за еден роденден!

Но тоа не е сè! Со цел роденденот на Вашето дете да биде економичен, а сепак единствен, Termin.mk Ви нуди неверојатни роденденски попусти! Дознајте како до попуст на секој профил поединечно...

20%

Канела

20% попуст на сите роденденски торти...

КАКО ДО ПОПУСТ?