Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Александар Палас

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Хотел Александар Палас 300 (внатрешен + надворешен дел) / 70 (внатрешен дел) Види мени

Краток опис

Хотел Александар Палас - Комплетно реновирана и освежена, нашата тераса во склоп на ресторанот на тениските игралишта е подготвена за престојните топли денови, и за роденденска забава на вашите најмили.

 

Детскиот парк го збогативме со уште една нова интерактивна играчка за безгрижна детска игра. Ве очекуваме!

 

*Термините за роденден не се предефинирани. Истите се договараат заеднички со локацијата.

Преземачки материјали

Мапа на игротека

View Hotel Aleksandar Palace in larger map