Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Дримленд Аеродром

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Дримленд Аеродром 130 (деца+возрасни) од 2300 (простор)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 78 24 77 28

Краток опис

Игротека Дримленд постои од 2007 година со единствено мото да креира мигови кои траат еден ден а се паметат цела година.

 

Само кај нас ќе најдете безбеден престој за вашето дете со играчки според сите безбедносни норми поделени на зони за активности: лавиринт за развој на моторните и логички способности, колички за уживање во забавата, софт (мека) зона за безгрижни игри со куќички, кујни, алатници, камиончиња, плејстејшн и електронски игри за дружење, терен за кошарка , трамболини и НЕЗАОБИКОЛНИТЕ И ЕДИНСТВЕНИ ЗАМОЦИ ЗА СКОКАЊЕ И ВРТЕЛЕШКИ (COCONUT TREE). Само кај нас можете да сретнете идни ѕвезди, претседатели, пилоти, астронаути, доктори, спортисти и научници, затоа што само во Дримленд секое дете има право да сонува и да верува во своите соништа!

 

Таму има многу играчки и смеа, силен детски џагор и весела врева

Полно мали срца чукаат ко едно, од играта и среќата има ли повредно

Jа посетив конечно вчера и јас, ги видов тие играчки си запеав на глас

И знаев, бев сигурна дека еден ден, таму ќе го прославам мојот роденден.

Го натерав тато еднаш да одиме и ние, да видам дал е вистина и што таму се крие

Тајната ја открив веднаш кога влегов, и во тоа царство слегов.

Сега покани си пишувам со ракопис детски, ќе ги поканам сите мои другарки светски после Мики Маус и Дизниленд, да дојдат во игротеката од соништата ДРИМЛЕНД.

 

Искористете ја можноста да го изберете вистинското место за Дневен престој и ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВАШИТЕ РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ КАЈ ДОКАЖАНИТЕ ЕКСПЕРТИ ЗА РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ.

Мапа на игротека

View Dreamland Aerodrom in larger map