Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Игротека Колорес Карпош

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Игротека Колорес Карпош 60 деца; 80 + 60 возрасни (внатре+ надвор) Пакет промоција

Краток опис

Игротека Колорес на уште една нова локација – Карпош кај МИ-ДА. Посетете не во нашиот нов и модерен простор кој се простира на површина од 200m2, со капацитет за 60 деца и 80 возрасни (внатрешен дел), како и тераса со капацитет за 60 возрасни.

 

Бидете гостин на роденденот на вашето дете и дозволете ни да испишеме роденденска приказна која ќе се памети. 

 

ПОНУДА СЕПТЕМВРИ, ОКТОМВРИ и НОЕМВРИ

 

 • Неограничено пиење
 • Кетеринг
 • Торта
 • Грицки
 • Сокчиња
 • Покани
 • Фотографирање (фотографии на CD)
 • Анимација
 • Маскота
 • Цртање на лице
 • Закуп на простор за 2 часа
 • Комплетен прибор 

 

Цена:

 • Пакет со 30 гости - 12.990 ден.
 • Пакет со 40 гости - 15.990 ден.

 

*можност доплата за фондан тора и фигури

*неограничен број на деца до 8 годишна возраст

Преземачки материјали

Мапа на игротека

View Playground Colores Karposh in larger map