Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Игротека Во Светот на Децата

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Игротека Во светот на децата 60 деца; 50-60 возрасни внатре / 50-60 возрасни зимска тераса + 80 возрасни летна тераса 2000 (простор)
Испратете барање или јавете ни се
 • Телефон:

  +389 71 234 567

Актуелни понуди

ПРОMOЦИЈА
2500 (простор)
Редовна минимална цена
% 20
Попуст
МКД 500
Заштеда
МКД 2000
Цена со попуст
Услови на користење
 • 20% ПОПУСТ на роденден + ЦД од роденденот + магионичарски трикови
 • Понудата важи за термини за МАРТ, АПРИЛ 2020 година (од понеделник до петок од 17:30-19:30 и 20:00-22:00, во сабота и недела од 12:00-14:00, 14:30-16:30, 17:00-19:00 и 19:30-21:30) 

ПОНУДАТА ВКЛУЧУВА:

 • Простор за прослава на роденден во времетраење од 2 часа
 • Капацитет – 50-60 возрасни внатре, 50-60 возрасни на зимска тераса
 • Сервис - наш росфрај и керамички
 • Резервни делови – обезбедени - чаши, тањири, виљушки, тањирчиња за торта, салфети
 • Покани за гостите
 • Грицки за децата
 • ЦД со најмалку 30 фотографии
 • Магионичарски трикови
 • Караоке шоу
 • Загарантирана соодветна забава
 • Игри и анимација прилагодени на возраста на децата
 • Караоке шоу
 • Гаранција – 1 година – до следниот роденден!
 • Куклена претстава со марионета
 • Пињата
 • Подарок за славеникот

Краток опис

На ваше барање игротеката „Во Светот на Децата“ на нова локација од 400 м2 внатрешен и надворешен простор со капацитет од 50-60 возрасни внатре, 50-60 возразни на зимска тераса и 80 возрасни на летната тераса. Игротеката е хортикултурно уредена со зеленило, дрвца и цвеќиња. Се наоѓа во нов деловен објект со климатизација и вентилација и бесплатен паркинг.

 

Незаборавни мигови за вашите најмили! Овозможете му на вашето дете да го прослави својот роденден заедно со своите другарчиња на еден посебен начин, во прекрасна атмосфера заедно со професионалниот тим на игротека „Во светот на децата“!

 

Игротеката „Во светот на децата“ која располага со внатрешен дел ви овозможува професионално организирана роденденска забава.

 

Секое дете сака да се дружи, да си игра и да ужива во своето детство со најдобрите пријатели, затоа овозможете му уште еден прекрасен момент од детството на вашето најмило!

 

Посакајте му СРЕЌЕН РОДЕНДЕН на еден посебен начин!

Мапа на игротека