Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Кафе Игротека Дримленд Аеродром 2

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Дримленд Аеродром 2 50 деца + 70 возрасни внатре/50 возрасни надвор 2300 медиум/2700 макси пакет (простор)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 78 247 741

Краток опис

Кафе Игротека Дримленд Аеродром 2 се наоѓа во Стар Аеродром во модерна висококатница на Голден Арт позади Рамстор.

 

Сместена е во луксузно опремен деловен простор на површина од 200 м2. Функционира како кафе-игротека каде во пријатен амбиент може да ја испиете вашата дневна доза кафе. Вкупен капацитет на кафе игротеката внатре и надвор е 80 возрасни и над 40 деца.

 

При организирање на роденденски забави просторот во игротеката го користат исклучиво гостите од роденденската забава. Кафе игротеката нуди дневен престој за деца . Заради општа безбедност игротеката е под видео надзор и приватно обезбедување.

Мапа на игротека