Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Киндер Парк

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Киндер Парк 180 (возрасни + деца) 2400-5000 (во зависност од број на деца)

Краток опис

Како една од најголемите игротеки во Скопје, во Киндер Парк нудиме разновидни содржини за деца од сите возрасти. Лавиринтот од 80м2 и двојната трамболина ветуваат одлична забава. За славениците имаме посебен дел а не ги заборавивме и нашите најмали гости за кои обезбедивме катче со многу реквизити. Во игротеката имаме и детска гардероба.

 

 

Нашиот објект е мултифункционален. Располагаме со внатрешна игротека со капацитет од 60 возрасни, 60 деца, летна игротека со капацитет од 50 возрасни и 40 деца како и a la-carte ресторан кој функционира секој ден од 09h-24h со капацитет до 50 гости.

 

 

Стандардизирана, безбедна, концепирана и изработена од страна на професионалци со сертификат усвоен во светски рамки.

Мапа на игротека

View Kinder Park in larger map