Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

kanela

Канела

20%
Попуст

Преостанува

Канела

Адреса
  • бул. Јане Сандански 109
Работно време
  • понеделник - сабота: 07:30 - 21:00
  • недела: 09:00 - 13:00 

Краток опис:

Нашата производна определба се екстра квалитетни домашни торти и колачи. Нашите производи се спој од традицијата, долгогодишното искуство и квалитетни суровини произведени од реномирани европски производители.

Најголема сатисфакција и задоволство за нас е тоа што сме дел од вашето секојдневие.

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од игротеките на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашиот успешно резервиран роденден, од наша страна ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за роденден, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во игротеката. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

20%
Попуст

Преостанува