Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Куглана 4Bowling

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Спорт Цена
Лента за куглање 1 Куглање 120/140 (пон-пет/викенд)
Лента за куглање 2 Куглање 120/140 (пон-пет/викенд)
Лента за куглање 3 Куглање 120/140 (пон-пет/викенд)
4_bowling_skopje_sport
Не сте најавен/регистриран? Направете го тоа веднаш, и резервирајте го посакуваниот термин. Брзо е, безбедно и лесно! Или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 70 280 586

Краток опис

4Bowling опремен од водечкиот американски производител на опрема за куглање и билјард Brunswick е дизајнирана да го претставува најдоброто место за забава, рекреација, дружење и освежување.

 

На 400 м2 има подготвено  4 патеки за куглање, две билјард маси, бар и сето тоа надополнето со пространа и отворена тараса.

 

Дружењето со 10 кегли претставува друштвена игра наменета за сите возрасти. 

Мапа на Спортски Објект

View 4Bowling in larger map