Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

за:

немам конкретен термин

од:
до:

НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ

Капацитет
Цена
СЛОБОДНИ ТЕРМИНИ- СВАДБА/ Скопје 01-09-2020 / 23-09-2020 Клуч: Слободни Делумно слободен
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. 14 бр. 14 - Сопиште, Скопје

Краток опис :

Ресторан Green Garden организира свечености и свадби до 550 ...

Капацитет :

  500

Минимална цена :

  1300 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
12.02.2020
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Визбегово, Скопје

Краток опис :

Allikas wedding & event center e нова невообичаена свадбена локација на само 

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  1046 (без пијалак)

Терминот е слободен во

Недела
13-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
11.12.2019

Адреса Прикажи Мапа

Улица 32, број 9, Илинден

Краток опис :

Diamond Wedding House е потполно новоизграден и ултра модерен летен ресторан за свадби, свечености, ...

Капацитет :

  450

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
18.12.2019
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Маџари 25, 1000 Скопје

Краток опис :

Ресторан Далиа (Restoran Dalia) е бренд со 26 годишно искуство во угостителството, максимална посвет...

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
23.03.2019
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Гаврил Константиновиќ 76, Скопје

Краток опис :

Рагуза 919 (Ragusa 919) е комплетно реновиран евент центар ш...

Капацитет :

  360

Минимална цена :

  1.169 ден.

Терминот е слободен во

Недела
06-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
19.10.2020
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

Козле 319, Скопје

Краток опис :

Вила Веранда (Villa Veranda) е ...

Капацитет :

  360

Минимална цена :

  1350 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Недела
20-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
29.02.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул. Александар Македонски бб

Краток опис :

Хотел Континентал е единствен х...

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  750 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
06.08.2019
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

Комплекс Камник, Скопје

Краток опис :

Ла Тана за свадби (La Tana za svadbi) е нова и ултрамодерна локација за свадбени свечености. Ла...

Капацитет :

  550

Минимална цена :

  1105 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно

Адреса Прикажи Мапа

ул. Маџари бр. 59, Скопје

Краток опис :

Ресторан Гоце едно од најпријатните места за забава, разонода и прослав...

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  554 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
10.10.2019
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Борис Трајковски бр. 210, Скопје

Краток опис :

Ресторан Амор е нов луксузен ресторан за свадби, но и други свечености кои ви се на Вас важни како.....

Капацитет :

  500

Минимална цена :

  750 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
02.04.2020
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

бул. Борис Трајковски бр. 143, Скопје

Краток опис :

Ресторан Гоива Ексклузив е нов ресторан за свадби и други пр...

Капацитет :

  500

Минимална цена :

  738 ден. (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
24.02.2020
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

бул. Првомајска бб, Скопје

Краток опис :

Restoran Gradina - wedding avenue е совршено место за организирање на Вашите свадби и останати ...

Капацитет :

  350

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
24.08.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул. Борис Трајковски 174а (Првомајска), Скопје

Краток опис :

Ресторан Везилка (Restoran Vezilka) е ресторан за свадби, свечености, прослави и семејни веселби, ко...

Капацитет :

  550

Минимална цена :

  1169 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
12.10.2018
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

Хиподром, Скопје

Краток опис :

Ресторан Ксантика (Restoran Ksantika) е нов, модерен и луксузен комплекс за свадби и свечености...

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
25.11.2019

Адреса Прикажи Мапа

бул. Борис Трајковски бб, Скопје

Краток опис :

Trokadero Wedding Restaurant e новоотворенa локација за свадби на ул. Првомајска, лоцирана на само 2...

Капацитет :

  450

Минимална цена :

  860 ден. (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
29.01.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул. 8ми Септември бр.13, Скопје

Краток опис :

ATK Premium Club Ви го претставува новит стилски концепт на неконвенционални свадби до 150 особи за ...

Капацитет :

  250

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
11.05.2020

Адреса Прикажи Мапа

Кеј Димитар Влахов 15, Скопје

Краток опис :

MKC Club Restaurant - модерно, несекојдневно и урбано место ...

Капацитет :

  300

Минимална цена :

  490/700 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
06.06.2016
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Кеј 13 ноември 4а, Скопје

Краток опис :

Ресторан Парк / Restoran Park претставува магичен сплет од стилск...

Капацитет :

  350

Минимална цена :

  923 ден.

Терминот е слободен во

Петок
11-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
23.10.2020

Адреса Прикажи Мапа

Плоштад Македонија бр.7

Краток опис :

Скопје Мериот Хотел (Skopje Marriott Hotel) ви нуди традициј...

Капацитет :

  350

Минимална цена :

  1500 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
27.01.2020
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

Кеј Димитар Влахов бб, Скопје (МКЦ)

Краток опис :

City Hall е лoциран вo центарoт на градoт на местoтo на пoранешниoт клуб Хард Рoк - МКЦ. Објектoт е....

Капацитет :

  250

Минимална цена :

  1722 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
25.10.2016
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. Народни Херои бр.14, Скопје

Краток опис :

Ресторан Ексклузив (Restoran Ekskluziv), проширен и во ново руво распол...

Капацитет :

  300

Минимална цена :

  830 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
18.11.2019

Адреса Прикажи Мапа

бул. АСНОМ, Скопје, Аеродром

Краток опис :

DoubleTree by Hilton Skopje, претставува најновиот отворен хотел кај нас како дел од синџирот луксуз...

Капацитет :

  300

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Делумно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
18.02.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул. јане Сандански зграда 1

Краток опис :

Trend Event & Wedding Center - започнете ја вашата љубовна приказна...

Капацитет :

  220

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
24.02.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул. Борис Трајковски 174, Скопје

Краток опис :

Дениција (Denicija) е нов ресторан за свадби, настани и прослави во Скопје. Инспирацијата ...

Капацитет :

  350

Минимална цена :

  1169 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
18.01.2018

Адреса Прикажи Мапа

ул. 5 бр. 7А Волково, Скопје

Краток опис :

Cherry Orchard нов концепт на забава со уникатен стил и прослава на најубавите мигови во зелено...

Капацитет :

  600

Минимална цена :

  По договор

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
29.03.2019
360°
Виртуелна Тура

Адреса Прикажи Мапа

ул. М.Х. Јасмин бр. 1/1 кат 6 дел. просторија 3, Скопје

Краток опис :

Рагуза 360 (Ragusa 360) е современ ивент центар специфичен по својата локација и ам...

Капацитет :

  400

Минимална цена :

  1100 (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Делумно
Последна промена во календар:
23.10.2020

Адреса Прикажи Мапа

ул. Ангел Димовски Бр. 4, Скопје

Краток опис :

Ресторан Бисера е лоциран во населба Аеродром, има капацитет до 350 гос...

Капацитет :

  350

Минимална цена :

  584 ден

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
17.05.2019

Адреса Прикажи Мапа

ул. Палмиро Тољати бр.103, Скопје

Краток опис :

Ресторан Гранд Гарден (Restoran Grand Garden) со својот професионалниот тим ќе ги направи Вашите све...

Капацитет :

  360

Минимална цена :

  1107 (со пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Делумно
Недела
06-09-2020
Делумно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
07.08.2020

Адреса Прикажи Мапа

ул. Филип Втори Македонски бр. 5

Краток опис :

Холидеј Ин Скопје (Holiday Inn Skopje) – Вашиот избор ...

Капацитет :

  480

Минимална цена :

  985 (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
07.05.2020

Адреса Прикажи Мапа

бул.8-ми Септемви бр.15, Скопје

Краток опис :

Хотелот Александар Палас е водечки објект за организирање на...

Капацитет :

  650

Минимална цена :

  1500 ден.

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
15.09.2016

Адреса Прикажи Мапа

ул. 32 бр. 24, 1041 Илинден Скопје

Краток опис :

Hotel Bellevue (Хотел Белви) е место каде започнува вашата љу...

Капацитет :

  550

Минимална цена :

  861 ден. (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
12.02.2020

Адреса Прикажи Мапа

Средно Водно, 1000 Скопје

Краток опис :

Хотел Водно (Vodno Hotel) е единствен кој по својата местопо...

Капацитет :

  450

Минимална цена :

  680 (без пијалак)

Терминот е слободен во

Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Петок
04-09-2020
Слободно
Сабота
05-09-2020
Слободно
Недела
06-09-2020
Слободно
Петок
11-09-2020
Слободно
Сабота
12-09-2020
Слободно
Недела
13-09-2020
Слободно
Петок
18-09-2020
Слободно
Сабота
19-09-2020
Слободно
Недела
20-09-2020
Слободно
Последна промена во календар:
05.09.2019

ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ